Tårtor per post

Är du en person som älskar tårtor och bakverk, som förknippas med dem och gärna ger bort det i present? Då har jag hittat en sida för dig, där du kan beställa den tårtsort du önskar och skicka den till en vän, per post! Ja, företaget heter Postkakan.se och säljer just, tårtor per post. Det är verkligen en unik, rolig och framförallt smakrik present att skicka till nära och kära.

Postkakan

Det hela började när, Bo, ägaren till företaget vann Postens tävling 1998 som gick ut på att få skicka en bakad kaka via Posten. Då öppnade Bo sin nuvarande tjänst, att skicka postkakor via sin hemsida, per post.

Bo började som konditor för mer än 35 år sedan och har många bra meriter på sin lista, bland annat blev hans konditori ”Årets Konditori” 1991.  Konditoriet startade Bo med sin fru Ella och det är det företaget som säljer Postkakan idag.

postkakan

Sorter

Postkakan finns idag i många olika sorter att välja på, beroende på tycker och smak. Här nedanför har du alla sorter och vad de smakar:

  •  Postnöt– Originalkakan som Bo vann Postens tävling med. Smak av choklad, mandel och rom.
  • Apelsintryffel – Det här är en upplevelse för smaksinnet, en kaka som smälter i munnen. Smak av mjölkchoklad, apelsin och nötter.
  • Sacher – Denna kaka är en variant av originalet från Wien.
  • Citron – En relativt ny kaka med en fruktig smak av citron.
  • Kola Cocos – Denna kaka passar för alla som gillar söt smak. Smak av kola, cocos och mjölkchoklad.
  • Brända mandlar – Denna kaka är svår att motstå. Smak av rostade mandlar med ett täcke av karamelliserat socker.
  • Logobiten – Den perfekta kakan att skapa uppmärksamhet. Beställ den med ditt företags logga. Lyfter verkligen kundbesöket!

Har du svårt att veta vilken sort du ska välja går även Postkakan att skicka som presentkort, då får mottagaren själv välja vilken sort den vill ha hemskickad till sin brevlåda.